Fahriye Vandemir Anaokulu

WEB https://fahriyevandemiranaokulu.meb.k12.tr
Adres : Küçükbakkalköy Mah. Cami Cd.Cami Karsısı N3 347510 Ataşehir / İstanbul
VİZYON : Okul öncesi eğitimde sevgi, hoşgörü ve dayanışma içinde özgür,özgün,düşünen bireyler yetiştirmeyi temel ilke edinerek bu alanda örnek alınan bir marka olmaktır.
MİSYON : -Dil becerisini rahatça kullanarak kendini ifade eden ve bağımsız düşünebilen, -Temel öz bakım becerilerini kendi ayakları üzerinde durabilen, -Analitik düşünerek, olay ve olgular arasındaki ilişki ağını bulabilen, -Sevgi, saygı ve toplumsal dayanışmanın önemini ayırt edebilen, -Kültürel mirasımızın farkında olarak yaratıcı faaliyette bulunabilen, -Psikomotor becerilerini geliştirmiş, özgüven içinde kazanarak akademik eğitime hazır, mutlu bireylerin yetiştirildiği okul iklimini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Yabancı Dil :
Isınma : MERKEZİ DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Küçükbakkalköy Mah. Camii. Camii karsısı No:3 347510 Ataşehir / İstanbul
Yerleşim Yeri : 347510 Ataşehir / İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ATAŞEHİR MERKEZ